Seanca nr.4 – 08.02.2021

image_pdfimage_print

Agjencia për shërbime mediatike aduio dhe aduiovizuele seancën e 4-të e caktoi për me datë 08.02.2021 (e hënë), me filim prej ora 15:00,e cia do të mbahet nëpërmjet video konferencës.

RENDI I DITËS

 

  1. Miratim i proces-verbalit nga seanca e 3-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 02.02.2021.
  2. Propozim-Vendim për miratimin e Raportit dhe Listat e Regjistrit nga Regjistrimi i kryer të mjeteve, obligimeve dhe arkëtimi i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2020.
  3. Të ndyshme.


Accessibility

Accessibility