Seanca nr. 43 – 04.12.2020

image_pdfimage_print

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 43 e cakton për me datë 04.12.2020 година (e premte)me fillim prej ora 14:00 e cila do të mbahet nëpërmjet video konferencës

RENDI I DITËS

  1. Miratim i proces-verbalit nga seanca e 42-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur me datë 01.12.2020.
  2. Informacion me Пropozim-konkluzion.
  3. Propozim-vendim për furnizimin e kartolinave për vitin e ri.
  4. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility