Seanca publike nr. 1 – 19.02.2021

image_pdfimage_print

Agjencia ppër shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën publike nr. 1 e caktoi për me datë 19.02.2021 (e premte) me fillim prej ora 14:30 e cila u mbajt nëpërmjet video konferencës

RENDI I DITËS

  1. Sqarim nga Shoqëria tregtare radiodifuzive BI-KI-AL SHPKNJP Manastir, në lidhje me procedurën për fshirje nga regjistri i radiodifuzerëve.
  2. Të ndryshme.


Accessibility

Accessibility