30.04.2009- Njoftim për shtyp

Këshilli i radiodifuzionit sot mbajti konferencë për shtyp në të cilën morën pjesë anëtarët e rri të Këshillit. Anëtarët e ri të Këshillit të radiodifuzionit të Republikës së Maqedonisë janë: Akademiku Bojan Shoptrajanov, i propozuar nga Akademija Maqedonase e Shkencave dhe Arteve si dhe Stole Naumov dhe Branko Radovanoviq të propozuar nga shumica e shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë.
Në seancë, Kryetari i Këshillit të radiodifuzionit të Republikës së Maqedonisë, Zoran Stefanovski në fjalimin e tij, bëri prerjen e punës së Këshillit dhe projekteve në periudhën paraprake.

Kryetari Stefanoski si prioritet në periudhën e ardhëshme i përmendi aktivitetet lidhur me fillimin e procesit të digjitalizimit të radiodifuzionit në Republikën e Maqedonisë. Këto aktivitete paralelisht do të zhvillohen me përforcimin e kapacitetit të Këshillit dhe përgaditjes të akteve nënligjore të reja.Accessibility

Accessibility