12.09.2012- Kryetari i KRD-ës u takua me Shefin e Misionit të OSBE-së

Shkup 12.03.2012– Përgatitja e  strategjisë për zhvillimin e veprimtarisë radiodifuzive në periudhën 2013-2017, sjellja e Ligjit për veprimtari radiodifuzive, veçanërisht në pjesën e strukturës së pronësisë  të medieve dhe respektimin e të drejtës së autorit  dhe të drejtat e lidhura nga ana e operatorëve të rjetetve publike të komunikimit,

si dhe legjislativi iri  medieve, ishin  temat e bisedës në takimin mes kryetarit të KRD-ës Mr. Zoran Trajçevski dhe Shefit të Misionit të OSBE-së, ambasadori Ralf Bret.

 

Kryetari Trajçevski gjithashtu ambasadorit ia prezantoi  aktivitetet e përditshme që i ndërmer Këshilli për Radio Difuzion,në drejtim të forcimit si trup rregullator i mediave.

 

Kjo e drejtë e protokollit vizita e kryetarit Trajçevski të Misionit të OSBE-së pas konfirmimit të tijë për kryetar të KRD në prill të këti viti.Accessibility

Accessibility