19.09.2012- Përfaqësuesi i firmës TV Plus, pronar i kanaleve Australiane BOM dhe K-15 music e vizitoi KRD-ën

Shërbimi i programeve televizive, të cilët opinionit publik në Maqedoni I ishin të njohura si Best of Macedonia (BOM) dhe K-15 Music janë ilegale dhe nuk korrespondojnë me kanalet e regjistruara legale të Australisë BOM dhe K-15 Music që emitohen në Australi ky ishte mesazhi që ja tha përfaqësuesi I TV Plus Xhon Jeremiq kryetarit të KRD Mr. Zoran Trajçeski.

Kryetari Trajçeski e vërtetoi vendimin e djeshëm  të KRD, në bazë të së cilës operatorët e rrjeteve të komunikatave publike, kanë afat prej shtatë ditësh ti ndërpresin kanalet ilegale që ri imitohen në Republikën e Maqedonisë nën bendet  BOM dhe K-15 Music.Accessibility

Accessibility