Ambasadori i Britanisë Çarls Garet viziton Agjencinë

Shkup, 23.09.2016 – Sot në hapësirat e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, përfaqësuesit e Agjencisë realizuan një takim me ambasadorin e Britanisë së Madhe në Maqedoni, Çarls Garet.

Fokusi i vizitës ishte në drejtim të monitorimit të prezantimit mediatik zgjedhor përmes shërbimeve të radios dhe televizionit gjatë proceseve zgjedhore si dhe rolin e trupit rregullues gjatë proceseve zgjedhore.

Të dy palët ranë dakord se bashkëpunimi duhet të avancohet dhe thellohet edhe në të ardhmen.Accessibility

Accessibility