Agjencia e dënon sulmin ndaj gazetarit të TV Telma

Shkup, 21.10.2016. – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon dhunën e mbrëmshme ndaj gazetarit të TV Telma dhe konsideron se aktet e këtilla janë sulm i drejtpërdrejtë i lirisë së mediumeve dhe të drejtës për informimin e publikut.

Agjencia apelon që të mos pengohen gazetarët dhe përfaqësuesit e mediumeve gjatë realizimit të detyrave të tyre profesionale e që janë me rëndësi të veçantë në këto momente shoqëror – politike.Accessibility

Accessibility