Donacion nga ASHMA për familjrët e viktimave dhe të lënduarve në aksidentin me autobus në Bullgari

Shkup, 23 nëntor 2021 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele vendosi të ndajë ndihmë financiare për shtetasit e maqedonisë të cilët humbën jetën, si edhe për të lënduarit në aksidentin me autobus që ndodhi në Republikën e Bullgarisë.

Donacioni është në vlerë prej 60.000 denarë për çdo person të humbur individualishtë. Për personat që janë në trajtim spitalor, ndihma finansiare është në vlerë prej 30.000 denarësh. Burimet finansiare do të paguhen përmes Kryqit të Kuq të RMV.

Agjencia shpreh ngushëllime të thella për familjarët dhe të afërmit e personave që e humbën jeten në këtë tragjedi.

Të gjithë të lënduarve u urojmë shërim të shpejtë.Accessibility

Accessibility