image_pdfimage_print

RA Ros Metropolis

Vendim për marrjen e masave kundër “RA Ros Metropolis” Shkup (neni 92 paragrafi 13 nga ligji për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele)

TV Alfa

Nuk ka asnjë përkthim për këtë artikull

TV 24 Lajme

Nuk ka asnjë përkthim për këtë artikullAccessibility

Accessibility