Kronikë nga seanca 31-të

image_pdfimage_print

Shkup 03.11.2021 – Në seancën e sotme Këshilli i Agjencisë e miratoi Raportin për transmetimin e reklamimit të paguar politik nga rethi i parë i fushatës zgjedhore për Zgjedhjet lokale 2021. Me qëllim fillimin e proceduarave të cilat janë në pajtueshmëri me Planin vjetor për furnizime publike për vitin 2021 të Agjencisë, Këshilli i dha miratim drejtorit të Agjencisë që ti realizojë procedurat për furnizime publike: Karburante për nevojat e Agjencisë dhe për Shërbimin e lidhjes në internet me hostingun e faqeve ekgzistuese në internet (www.avmu.mk dhe www.mediumskapismenost.mk).Accessibility

Accessibility