Kronikë nga seanca e 12-të

Shkup , 03.03.2020 – Në seancën e 12-të Keshilli në Agjencia atë miratuar Draft udhëzues për kufijtë për paguar politike reklamat për zgjedhjet në 2020 dhe u hap _ publike diskutim në kohëzgjatja nga 8 ditë në përfundim me 11 mars 2020 .Accessibility

Accessibility