Kronikë nga seanca e 20-të

Shkup , 14.05.2020 – Në seancën e 20 -të Keshilli dha miratimi Drejtori në Agjencia po sjellë zgjidhje për ndërprerje në Kontrata për punësimi me anekset për arsye të mosha në punëtor dhe Vendim për pagesë për shkurtim nga puna në duke ecur në pension .Accessibility

Accessibility