Kronikë nga seanca e 22-të

Shkup , 15 qershor 2020 – Këshilli i Agjencisë në seancën e sotme të 22-të miratuar tre me ligj Aktet e cila çdo gjë lidhen në opsionale mediat përfaqësimi në transmetuesit , përkatësisht : Metodologjia për monitorimi në opsionale mediat përfaqësimi përmes radio dhe televizion programore shërbimet për koha në opsionale proceset , Udhëzimet për konfirmim në raportet për transmetohet paguar politike reklamat dhe udhëzimet për kufijtë për paguar politike reklamat për Zgjedhjet në vitin 2020.Accessibility

Accessibility