Kronikë nga seanca e 4-të

Shkup,08.02.2021- Në seanvën e sotme të 4-të, Këshilli I Agjencisë miratoi vendimin e Drejtorit të Agjencisë I cili do të miratojë Raportin dhe Listat e Regjistrimit nga inventari I kryer I pasurive, detyrimeve dhe pretendimeve të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele për vitin 2020.Accessibility

Accessibility