Kronikë nga seanca e 41-të

Shkup , 17.11.2020 _ – Në e sotme sesioni Këshilla në Agjencia atë miratuar Udhëzimi për e paguara politike reklamat për Të parakohshmet lokal zgjedhjet 2020 dhe botuar në ueb Faqja në Agjencia për audio dhe audiovizuale mediat shërbimet .Accessibility

Accessibility