Njoftime

image_pdfimage_print

Gjinia në programet e sportit në TV në fokusin e takimit të parë publik të ASHMA-së

Shkup, 28 mars 2022 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot ka mbajtur takimin e parë publik të këtij viti, në të cilën ...
Më shumë...

DEKLARATË PËR PUBLIK

Shkup, 16 shkurt 2022 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dënon ashpër sulmin verbal dhe fizik ndaj ekipit gazetaresk të televizionit rajonal TV ...
Më shumë...

Shënimi i ditës botërore të radios

Shkup, 13 shkurt 2022 – Nën kujdesin e UNESCO-s sot shënohet edicioni i njëmbëdhjetë i Ditës Botërore të Radios I cili këtë vit shënohet nën moton ...
Më shumë...

DEKLARATË PËR PUBLIK

Shkup, 7 shkurt 2022 – Në lidhje me Propozim-Ligjin për përgjegjësinë civile për fyerje dhe shpifje e cila është në fazën e parë të leximit ...
Më shumë...

Takim bilateral ndërmjet ASHMA-AMA

Shkup, 2 shkurt 2022 – Përfaqësues të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe   të Mediave audiovizive të Republikës së Shqipërisë (AMA) sot mbajtën ...
Më shumë...


Accessibility

Accessibility