Pasqyra e procedurave për kundërvajtje

image_pdfimage_print

Procedurat për kundërvajtje në pajtim me Ligjin për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele dhe Ligjin për mediume

Pasqyra e kërkesave të parashtruara për inicimin e procedurave për kundërvjajte nw pajtim me Ligjin pwr shwrbime mediatike dhe Ligjin pwr mediume mund të merret në këtë  link (përditësuar më datë 11.12.2018)

 

Procedura për kundërvajtje sipas Kodit zgjedhor

​Pasqyra e procedurave të inicuara për kundërvajtje gjatë Zgjedhjeve të parakohshme parlamentare 2020 mund ta merni në këtë link – (përditësuar më datë 23.09.2020)

Pasqyra e procedurave të inicuara për kundërvajtje kundër radiodifuzerëve për Zgjedhjet lokale (tetor, 2017)  mund të merret në këtë link (përditësuar më datë 15.01.2019 )

Pasqyra e procedurave të inicuara për kundërvajtje kundër radiodifuzerëve për Zgjedhjet e parakohshme parlamentare (dhjetor 2016) mund të merret në këtë link (përditësuar më datë 19.04.2019)

 Accessibility

Accessibility