Seanca nr.17 – 21.04.2020

image_pdfimage_print

Agjencia seancën e 17-të të Këshillit e caktoi më 21.04.2020,e cila do të mbahet përmes një video konference me fillim në ora 12:00.

 

RENDI I DITËS

  1. Miratim i propozim-procesverbalit nga seanca e 16-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e mbajtur më 02.04.2020.
  2. Rishikimi i raporteve tremujore për punën e Agjencisë së shërbimeve mediatike audio dhe audiovizuele nga 01 janari deri më 31 mars 2020.
  3. Propozim për dhënien e miratimit për zhvillimin e një procedure shërbimi publik: Mirëmbajtja e higjenës në ambientet e biznesit të Agjencisë.

Të ndryshmeAccessibility

Accessibility