image_pdfimage_print

Agjencia shqiptoi masën e vërejtjes ndaj TV Sonce

image_pdfimage_print

Shkup 27.12.2017. – Gjatë mbikëqyrjes së rregullt programore ndaj TV Sonce, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele konstatoi se në edicionin e reprizës së emisionit bisedues-argëtues “Na shank”, të emetuar më datë 17 nëntor 2017, 

line


Accessibility

Accessibility