Dënim i sulmit të djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti

Shkup, 08.06.2017. – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti, që ndodhi në qendrën e Shtipit.

Agjencia edhe për të gjitha sulmet e mëhershme të punëtorëve mediatik ka reaguar gjithmonë, sepse siguria e profesionistëve mediatik asnjë herë nuk guxon që të cenohet. Agjencia përsëri apelon që të mos pengohet puna e mediumeve dhe punëtorëve mediatik dhe ata të lihen që të kryejnë me dinjitet obligimet e tyre profesionale.Accessibility

Accessibility