Dënojmë sulmet fizike ndaj punëtorve mediatik

Shkup, 20.01.2019 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër i dënon sulmet e djeshme të gazetares dhe fotoreporterit gjatë shëbimit të festës fetare të Ditës së ujit të bekuar në Shkup.

Punëtorët mediatik duhet të kenë qasje të lirë deri te ngjarjet dhe t’u mundësohet që në mënyrë profesionale të kryejnë punën e tyre për informimin e publikut.

Ruajtja e dinjitetit të profesionit të gazetarit është me rëndësi të veçantë andaj është tërësisht i papranueshëm çdo kërcënim dhe sulm ndaj përfaqësuesve të mediumeve.

 

 Accessibility

Accessibility