PUBLIKIMI I RAPORTEVE MBI PREZANTIMIN MEDIATIK ZGJEDHOR NË RRETHIN E DYTË TË FUSHATËS ZGJEDHORE PËR ZGJEDHJET PRESIDENCIALE 2024 DHE ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2024

Shkup, 30 maj 2024 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele sot ka publikuar raportet e prezantimit mediatik zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare 2024 nga data 18 deri më 22 prill dhe nga data 25 prill deri më 6 maj dhe për rrethin e dytë të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet Presidenciale 2024 nga data 25 prill deri më 6 maj[…]

Takim bilateral i ASHMA-së dhe KPM në Prishtinë

 Prishtinë, 22 maj 2024 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dhe Komisioni i Pavarur për Media i Republikës së Kosovës (KPM) sot në Prishtinë, ranë dakord për thellimin e bashkëpunimit të ndërsjellë dhe rritjen e shkëmbimit të praktikave në fushën e regullativës mediatike[…]

Heshtje zgjedhore për shkak të ritovimit për Zgjedhjet Parlamentare 2024

Shkup, 20 maj 2024 – Për shkak të përsëritjes së votimit për Zgjedhjet Parlamentare 2024 në shtatë qendra votimi në Njësitë zgjedhore 5 dhe 6, Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, njofton transmetuesit kombëtar dhe transmetuesit që emetojnë program në zonën e Ohrit, Krushevës, Strugës, Dollnenit dhe Zhelinës se për ta vlejnë detyrimet për heshtjen zgjedhore, e cila fillon nga sonte në mesnatë dhe do të vazhdon deri në orën 19:00 të datës 22 maj 2024[…]

HESHTJE ZGJEDHORE NGA SONTE NË MESNATË

Shkup, 6 maj 2024 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, njofton transmetuesit se nga sonte në mesnatë fillon heshtja zgjedhore për Zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare, e cila zgjat deri në ora 19 të datës 8 maj 2024.[…]

Raport për reklamimin e paguar politik në rrethin e parë të fushatës për Zgjedhjet Presidenciale 2024

Shkup 2 maj 2024 – Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele, sot publikoi raportin për mënyrën e informimit të transmetuesve në rrethin e parë të fushatës zgjedhore për Zgjedhjet presidenciale, në periudhën nga data 4 deri më 22 prill 2024. Në monitorim janë përfshirë 13 shërbime programore – televizionet kombëtare nacionale Alsat-М, Аlfa, Kanal 5, Sitell, Telma, 24 Vesti, 21-M, Shenja, Klan Maqedoni dhe Sonce dhe kanalet programore të Shërbimit publik – TVM 1, TVM 2 dhe kanali i Kuvendit[…]

TV ALFA ME PUBLIKIMIN E INFORMACIONEVE KEQËDASHËSE BËN SHTYPJE NDAJ ASHMA-së

Shkup, 18 prill 2024 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele reagon ashpër ndaj përpjekjes së TV Alfa për të bërë presion mbi trupin rregullator përmes publikimit të informacioneve keqdashëse. Gjegjësisht, në edicionin e emisionit “Zaspij ako mozhesh” (Flej nëse mundësh), premierë në mbrëmjen e 16 prillit 2024, gazetari Goran Momirovski ndër të tjera tha se Agjencia[…]

Njoftim publik

Shkup, 18 prill 2024 – TV Uskana Media ka njoftuar Agjencinë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele se gazetarit të këtij televizioni nuk i është lejuar ta inqizojë raportin lidhur me numrin e nxënësve dhe të punësuarve në shkollën fillore Naim Frashri nga fshati Pirok, Komuna e Bogovinës[…]Accessibility

Accessibility