Njoftim për konferencë me temë “Gjuha e urrejtjes në mediume” – 12.04.2018

Shkup, 11.04.2018 – Nesër më 12 prill 2018, me fillim në ora 13:00 në hotelin “Holidej In” në Shkup, do të realizohet një konferencë me temën “Gjuha e urrejtjes në mediume“.

Në konferencë do të promovohet publikimi “Trupat rregullatore të mediumeve dhe gjuha e urrejtjes”, në të cilën janë bartur përvojat dhe praktikat e rregullatorëve në rajon, si dhe rekomandimet për ballafaqimin me këto dukuri.

Në konferencë do të promovohet publikimi “Trupat rregullatore të mediumeve dhe gjuha e urrejtjes”, në të cilën janë bartur përvojat dhe praktikat e rregullatorëve në rajon, si dhe rekomandimet për ballafaqimin me këto dukuri“.

 Accessibility

Accessibility