image_pdfimage_print

Më 29 shtator 2022 Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajti takimin e tretë publik për vitin 2022.

Më shumë inormacione për ngjarjen në banerin “Takim publik”

NJOFTIM PUBLIK

image_pdfimage_print

Shkup,  9 dhjetor 2022 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele ka reaguar ndaj qëndrimit joprofesional të sekretarit të përgjithshëm të qytetit të Shkupit Zoran Gligorov, i cili gjatë konferencës refuzoi t’i përgjigjet pyetjeve të gazetarëve me arsyetimin se ka pasur angazhime të tjera

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

image_pdfimage_print

Shkup,  28 nëntor 2022 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dënon sjelljen e ish-ministrit të Drejtësisë, Adnan Jashari, i cili kërkoi nga gazetarja e „Fokus“ të fshijë tekstin lidhur me dhënien e provimit të jurispodencës nga ana e djalit të Kryetarit të Kuvendit Talat Zhaferi

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

image_pdfimage_print

Shkup, 26 nëntor 2022 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele dënon ashpër sjelljen e papërshtatshme të drejtorit të ngrohtores Shkupi-Veri, Kushtrim Ramadani ndaj gazetares Katerina Dodevska të portalit „МКD.мк“

Shënimi i Ditës Botërore të Televizionit

image_pdfimage_print

Shkup, 21 nëntor 2022 – Shënimi i kësaj dite është njohje e rolit të televizionit në edukimin, dhënien e nformacionit, promovimi i lirisë së shprehjes, tolerancës, hapja ndaj shprehjes së kulturave të ndryshme

line


Accessibility

Accessibility