Të gjitha meterialet lidhur me monitorimin e përfaqësimit mediatik të radiodifuzerë mund t’i gjeni në banerin „Zgjedhjet 2024“.

Me 27 qershor, Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele e mbajti takimin e dytë publik për vitin 2024.

Më shumë informacione për ngjarjen në banеrin “Takim publik”

 

line


Accessibility

Accessibility