image_pdfimage_print

Më 28 shtator 2023 (e enjte) me fillim prej ora 12, Agejncia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele do ta mbaje takimin e tretë publik për vitin 2023.

Për më tepër informacione në banerin takimi publik.

Më 21 dhjetor Agejncia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajti takimin e katërt publik për vitin 2022.

Më shumë inormacione për ngjarjen në banerin “Takim publik”

Mbikëqyrje programore kundrejt operatorëve A1 Makedonija dhe Telekomit të Maqedonisë

image_pdfimage_print

Shkup, 7 shtator 2023 –  Agjencia ka kryer mbikëqyrje të rregullt programore kundrej operatorëve A1 Makedonija dhe Makedonski Telekom për detyrimet në pakon programore të cilën e riemetojnë detyrimisht dhe pa pagesë ti sigurojnë programet e shërbimit radiodifziv publik, si dhe për obligimet për regjistrimin serviseve programore në Agjenci dhe titrimin e programeve të cilat i riemetojnë

Mbikëqyrje programore kundrejt TV-GTV, TV Gurra, TV Kanal 8, TV Plus dhe TV Zdravkin

image_pdfimage_print

Shkup, 1 shtator 2023. – Mbikëqyrje e regullt programore për respektimin e rregullave gjatë transmetimit të komunikimeve audiovizuele komerciale, mbrojtja e të miturve, shfrytëzimi i shërbmeve tlefonike me vlerë të shtuar dhe votim nëpërmjet celularit, tranmetimi i lojrave të fatit, sigurimi i kuizeve dhe i llojeve të tjera pjesëmarjes me shpërblime, mbikëqyrje e rregullt programore është realizuar kundrejt TV G-TV, TV Gurra, TV Kanal 8, TV Plus dhe TV Zdravkin

line


Accessibility

Accessibility