Kronikë nga seanca e 7-të

Shkup 03.03.2021-Këshilli I Agjencicë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele në bazë të Vendimit të Qeverisë për pakon e pestë të masave ekonomike me një … […]

Kronikë nga seanca e 5-të

Shkup,19.02.2021  – Këshilli I Agjencis në seancën e 5-të për shkak të mospërmbushjes së detyrimit nga neni80 paragrafi 5 ZAAVMU për pagesë të parakohëshme e tarifës … […]

Kronikë nga seanca e 4-të

Shkup,08.02.2021- Në seanvën e sotme të 4-të, Këshilli I Agjencisë miratoi vendimin e Drejtorit të Agjencisë I cili do të miratojë Raportin dhe Listat e … […]

Kronikë nga seanca e 3-të

Shkup, 28.01.2021 – Në seancën e kaluar Këshilli i Agjencisë miratoi Vendim për aprovimin e ribalancit të Planit financiar për vitin 2022 të Agjencisë për … […]Accessibility

Accessibility