image_pdfimage_print

Studentët vizituan Agjencinë

 Shkup, 07.12.2017. – Këtë javë, Agjencia ishte nikoqire e studentëve nga Fakulteti i Studimeve juridike dhe gazetarisë pranë Universitetit shtetëror të Tetovës si dhe nga Fakulteti i Studimeve juridike, gazetarisë si dhe marrëdhënieve me opinion pranë Universitetit Goce Dellçev nga Shtipi.           […]Accessibility

Accessibility