image_pdfimage_print

Takim i mbajtur në lidhje me Draft – Rregulloren për përmbajtjen dhe formen e paraqitjes për evidentim në regjistrin e operatorëve të cilët transmetojnë pako programore dhe të regjistrimit të vërtetimeve të pakove programore/servise

Shkup, 06.11.2014 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbajti takim (diskutim publik) me operatorët e rrjetëve të komunikacionit elektronik publik, qëllimi i së cilës ishte operatorët të japin vërejtje, qëndrime si dhe propozime për Draft[…]

SHKUP, 22.10.2014- U mbajt punëtoria me temë “Vijë e hollë në mes të lirisë së shprehjes dhe gjuhës së urrejtjes “

Shkup, 22.10.2014- Më 22 tetor, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në kuadër të projektit Përparimi i lirisë së shprehjes dhe informimit dhe liria e mediave në Evropën Juglindore“, në bashkëpunim me Këshillin e Evropës,, ishte mysafir I punëtorisë me temë “Vijë e hollë në mes të lirisë së shprehjes dhe gjuhës së urrejtjes “.[…]

Shkup, 26.09.2014- U mbajt Konferenca Rajonale “Transparenca në Pronësinë e Mediave dhe Parandalimi i Përqendrimit të tyre ”

 

Më datë 25 dhe 26 shtator 2014, Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në kuadër të projektit “ Përparimi i lirisë së shprehjes dhe informimit dhe liria e mediave në Evropën Juglindore“, në bashkëpunim me Këshillin e Evropës, organizoi conferencë rajonale “Transparenca në Pronësinë e Mediave dhe Parandalimi i Përqendrimit të tyre”.[…]Accessibility

Accessibility