image_pdfimage_print

18.06.2013g. Frank La Rue, Raportuesi Special i OKB-së, për vizitë në Këshillin e Radiodiuzionit

Shkup 18.06.2013 –  Raportuesi special i OKB-ës për përparimin dhe mbrojtjen   e të drejtës së lirisë së mendimit dhe shprehjes, Z. Frank La Rue, sot ishte për  vizitë në Këshillin e Radiodifuzionit. Në këtë takim morën pjesë  Z. Marcelo Dyer dhe Z. Stefen Asbjornsen  nga Zyra  e Komisionarit të Lartë për të Drejtat e Njeriut të OKB-së.[…]Accessibility

Accessibility