Ballina 

Informacione shtesë mund të merren në banerin Тakim publik.


Ditëtë e arsimimit mediatik 2020

Edicioni i dytë i Ditëve të arsimimit mediatik oganizuar nga Rrjeti për arsimim mediatik u mbajt në periudhën nga 26 tetori deri më 2 nëntor 2020. Gjatë DAM 2020, të gjithë qytetarët e interesuara kishin mundësinë që të kyçen në aktivitetet të cilat ishin të paraparë në programin për ktët vit, të cilat  prmbajtën: punëtori, debate, vebinare dhe ngjarje të tjera online, të fokusuara në aspekte të ndryshme nga arsimimi mediatik. Për më tepër informata në banerin.


 

Të gjitha materialet lidhur me monitorimin e prezantimit mediatik mund të shihen në banerin Zgjedhje 2020

 


Informacione shtesë mund të merren në banerin Тakim publik.

MEDIA PROFESIONALE DHE QYTETAR TË ARSIMUAR MEDIATIKISHT JANË ÇELËSI NË LUFTËN KUNDËR DEZINFORMATAVE

Shkup, 13 nëntor 2020 – Drejtori i Agjencisë, Dr. Zoran Trajçevski, mori pjesë në konferencën rajonale nëpërmjet konferencës online për trajtimin e sfidave të dezinformimit në Ballkanin Perëndimor, e cila u mbajt në 11 dhe 12 Nëntor 2020. Konferenca u organizua nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal, në bashkëpunim me OBC TransEurope, Shërbimin Evropian të Veprimit të Jashtëm dhe Qendrën Evropiane për Kërcënimet Hibride

Më shumë artikuj…–>

line

SitemapPyetjet më të parashtruara