image_pdfimage_print

Sektori për financa dhe logjistikë

Goran Radunoviq – Udhëheqës i sektoritРаководител на Сектор tel: 02/3103 433 g.radunovic@avmu.mk Vesna Simonovska – Ndihmës udhëheqëse Sektori тел: 02/3103 437 v.simonovska@avmu.mk Seksioni për çështje … […]

Sektori për çështje programore

M.r Emilija Janevska Udhëheqës Sektori tel: 02/3103 420 e.janevska@avmu.mk M.r Emilija  Petreska Kamenjarova – Ndihmës udhëheqëse Sektori tel: 02/3103 428 e.petreska-kamenjarova@avmu.mk Njësia për identitet kulturor  … […]Accessibility

Accessibility