Picking out the Tennessee Titans' controlling owner is very easy at training camp. Look for the woman wearing the red ball cap.Amy Adams Strunk, who took Derrick Henry Jerseys over the NFL franchise her father founded in 1960, spent time Tuesday signing autographs and posing for photos. Eddie George Jerseys Becoming comfortable as the face of Tennessee ownership took some time for a woman who calls herself a country girl at heart. Fans were demanding to know more about her before trusting the Titans with their hard-earned cash."It was daunting in the beginning," Strunk said. Kendall Wright Jerseys "There was a lot to do, a lot to fix. We had to get the team going in the right direction again, so I laid low for a while. I guess you could say I'm out now."Bud Adams Delanie Walker Jerseys died in October 2013 at the age of 90 , leaving the Titans to his family. Marcus Mariota Jerseys Tommy Smith, married to Strunk's sister Susie, was named Titans' president and chief executive officer later that same month. But Smith fired coach Mike Munchak after a 7-9 season in 2013 and hired Ken Whisenhunt, who went 2-14 in his first year on the job in 2014.Smith retired as team president in March 2015, and after growing up watching her father conduct football business at the breakfast table, Strunk took over as controlling owner and as co-chair of the board of directors with her sister. She also owns a farm and oil and gas company in Texas."I didn't see myself ever in this position," Strunk said. "I just had my opinions, kept them to myself as a smart daughter does at times. I don't want to say you learn by osmosis. That's silly. But being around this your entire life, this just wasn't like a new thing to me."Strunk watched as the Titans drafted Marcus Mariota at No. 2 overall only to stumble to a 1-6 start. After the Titans gave up seven sacks in Houston where this franchise spent so many decades, Strunk fired Whisenhunt on Nov. 3 and made tight ends coach Mike Mularkey interim coach.When the season ended, Strunk interviewed Mularkey along with three other candidates. She then decided to keep Mularkey two days after hiring Tennessee native Jon Robinson as a first-time general manager.

header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Takimin e parë publik, Agjencia ia përkushtoi Procesit zgjedhor gjatë vitit 2016

Prv javen sostanok 2017Shkup, 31.03.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, dje mbajti takimin e parë publik për vitin 2017. Në këtë mbledhje, drejtori i Agjencisë d-r Zoran Trajçevski...

Më shumë...  
Nënkomiteti i 13-të për inovacione, shoqëri informatike dhe politikë sociale në Bruksel

Brisel 14.03.201714.03.2017. - Sot në Bruksel u mbajt Nënkomiteti i 13-të për inovacione, shoqëri informatike dhe politikë sociale. Në kuadër të Nënkomitetit u prezantuan aktivitetet e Agjencisë për shërbime mediatike...

Më shumë...  
Agjencia dënon sulmin ndaj ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti

Shkup,11.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve...

Më shumë...  
Njoftimi i Prokurorisë publike themelore në lidhje me kërkesën për veprim kundër TV Sitel për nxitjen dhe përhapjen e diskriminimit, mostolerancës dhe urrejtjes

Shkup, 03.03.2017 - Prokuroria publike themelore dorëzoi njoftim deri te Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në lidhje me kërkesën për veprim kundër SHTR Sitel...

Më shumë...  
Deklaratë për opinion

Shkup, 03.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e dënon sulmin e djeshëm verbal ndaj gazetarit Borjan Jovanovski...

Më shumë...  
AGJENCIA DËNON SULMIN NDAJ EKIPIT TË GAZETARËVE TË PORTALIT A1.on

Shkup,01.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm të ekipit të gazetarëve të portalit të internetit A1.on....

Më shumë...  
Reagim lidhur me studimin e publikuar nga fondacioni “Metamorfozis”

Shkup, 16.02.2017. - Në konferencën e 12-të ndërkombëtare, e-Shoqëri.mk, që u mbajt më 31 janar 2017, në Shkup...

Më shumë...  
Agjencia shqiptoi masën – vërejtje ndaj TV Sitel 3

Shkup,15.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele gjatë mbikëqyrjes së jashtëzakonshme programore të realizuar me detyrë zyrtare...

Më shumë...  
Formularët për obligimet e realizuara, të përcaktuara në leje si dhe për veprat e emetuara audiovizuele evropiane në vitin 2016

Shkup,14.02.2017. - Radiodifuzerët në pajtim me dispozitat e nenit 15 paragrafi 5 nga Ligji për mediume, kanë obligim që...

Më shumë...  
Agjencia realizoi mbikëqyrje programore ndaj Radiotelevizionit të Maqedonisë (RTM) dhe TV Sitel 3

Shkup,13.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikqyrje të rregullt programore ndaj punës së...

Më shumë...  
Prezantohen rezultatet e Hulumtimit të arsimimit mediatik te popullata e rritur në RM

DSC trajcevskiShkup, 07.02.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot i prezantoi rezultatet e Hulumtimit të arsimimit mediatik...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 7 nga 54

izborial

takim i trete publik 2017

STRATEGJIA AL 2018 2022

AL Inforaci od javen karakter 3

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski