Seanca nr. 6 me datë 04.02.2014

Agencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 4 do ta mbaje me datë 04.02.2014 (e martë) me fillim prej ora 12:00… Agencia për … […]

Seanaca nr. 5 me datë 29.01.2014

  Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 05 do ta mbaje me datë 29.01.2014 (e mërkurë) me fillim prej ora 13:00   … […]

Seanca nr. 4 me datë 28.01.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 04 do ta mbaje me datë 28.01.2014 ( e martë) me fillim prej ora 17:00.  Agjencia … […]

Seanca nr. 3 me datë 24.01.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audio vizuele seancën nr. 3 do ta mbaje me datë 24.01.2014 (e premte) me fillim prej ora 13:00 Agjencia … […]

Seanca nr. 2 me datë 20.01.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 02 do ta mbaje me datë 20.01.2014 (e hënë) me fillim prej ora 14:00… Agjencia për … […]

Seanca nr. 1 me datë 08.01.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën nr. 1 do ta mbaje me datë 08.01.2014 (e mërkurë) me fillim prej ora 12:00 Agjencia për … […]Accessibility

Accessibility