image_pdfimage_print

Одлуки/акти од седница бр. 8 од 05.09.2014

Одлука за формирање комисија за евалуација на пријава по објави по објавените конкурси. Одлука да се објави јавен конкурс на избор на директор на Агенцијата … […]Accessibility

Accessibility