Mbledhja nr.31- 20.07.2018

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 31-të për më datë 20.07.2018 (e premte), me fillim në ora 14:00. RENDI I … […]Accessibility

Accessibility