Seanca nr. 5 – 19.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 5-të do ta mbaje me datë 19.02.2021 me fillim në ora 10:30. RENDI I DITËS Miratim … […]

Seanca publike nr. 1 – 19.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 1-ë bulike e mbajti me datë 19.02.2021 me fillim në ora 10:25. RENDI I DITËS Sqarim … […]

Seanca nr. 4 – 08.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 4-ët e mbajti me datë 08.02.2021 me fillim në ora 15:00. RENDI I DITËS Miratim i … […]

Seanca nr. 3 – 02.02.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 3-të e mbajti me datë 02.02.2021 me fillim prej ora 14:00. RENDI I DITËS Miratim i … […]

Seanca nr. 2 – 28.01.2022

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 2-të e mbajti me datë 28.01.2021 me fillim prej ora 14:00. RENDI I DITËS Miratim i … […]

Seanca nr. 01 – 12.01.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 1-rë e mbajti me datë 12.01.2021 me fillim në ora 14:00. RENDI I DITËS Miratim i … […]Accessibility

Accessibility