Seanca nr. 37 – 22.12.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 37 -të e mbajti me datë 22.12.2021  me fillim në ora 12:00 R E N D … […]

Seanca nr. 34 – 26.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancn e 34-ët e mbajti me datë 26.11.2021 me fillim në ora 14:10. RENDI I DITËS Miratim i … […]

Seanca nr. 32- 09.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 32-të e mbajti me datë 09.11.2021 me fillim në ora 13:00. RENDI I DITËS Miratim i … […]

Seanca nr. 31 – 03.11.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizele seancën e 31 e mbajti më datë 29.9.2023  me fillim në ora 12:15. RENDI I DITËS Miratimi i … […]

Seanca nr. 29 – 08.10.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 29-të e mbajti me datë 06.9.2023 me fillim në ora 14:05. RENDI I DITËS Miratimi i … […]

Seanca nr. 23 – 24.08.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 23-të e mbajti me datë 19.7.2023 me fillim në ora 14:00. RENDI i DITËS Miratim i Propozim-procesverbalit … […]

Seanca nr. 21 – 16.07.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 21-të e mbajti me datë 16.07.2021  me fillim në ora 14:00 RENDI I DITËS Mirartim i … […]

Seanca nr. 18 – 16.06.2021

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele seancën e 18-të e mbajti me datë 16.06.2021 me fillim prej ora 14:00. RENDI I DITËS Mirartim i … […]Accessibility

Accessibility