header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

Mbikëqyrje e jashtëzakonshme ndaj TV NOVA – parimet për realizimin e veprimtarisë

Shkup, 05.05.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele realizoi mbikëqyrje të jashtëzakonshme të programit të Shoqërisë tregtare të radiodifuzionit...

Më shumë...  
Shkresë deri te Këshilli programor i RTM-së

Shkup, 03.05.2017. - Agjencia e ftoi Këshillin programor të RTM-së që ta rishqyrtojë informimin e shërbimit publik...

Më shumë...  
Siguri për ekipet e gazetarëve, ndërsa ata të informojnë në mënyrë profesionale

Shkup, 28.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, ashpër e dënon dhunën ndaj gazetarëve dhe ekipeve të gazetarëve, gjatë ndodhive të djeshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë...

Më shumë...  
U promovua Rrjeti për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë

Slika 2 27.04.2017Shkup, 27.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, sot, solemnisht e promovoi Rrjetin për arsimim mediatik në Republikën e Maqedonisë, qëllimi i së cilës është avancimi i bashkëpunimit ndërmjet faktorëve të ndryshëm në shoqërinë e Maqedonisë...

Më shumë...  
Njoftim lidhur me hapjen publike të paraqitjeve për pjesëmarrje të konkursit publik

Shkup, 11.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në takim e 1-rë të mbajtur më datë 05.01.2017, solli Vendim për shpalljen e konkursit publik...

Më shumë...  
Radiodifuzerët t’i përmbahen parimeve profesionale për realizimin e veprimtarisë së tyre

Shkup, 10.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e përkrah reagimin e Këshillit të Etikës në mediume dhe...

Më shumë...  
Gazetarë nga disa medie evropiane e vizituan Agjencinë

Slika od sala Poseta na novinariShkup, 04.04.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele sot ishte nikoqir i gazetarëve nga disa medie evropiane, në mesin e të cilave...

Më shumë...  
Takimin e parë publik, Agjencia ia përkushtoi Procesit zgjedhor gjatë vitit 2016

Prv javen sostanok 2017Shkup, 31.03.2017. - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, dje mbajti takimin e parë publik për vitin 2017. Në këtë mbledhje, drejtori i Agjencisë d-r Zoran Trajçevski...

Më shumë...  
Nënkomiteti i 13-të për inovacione, shoqëri informatike dhe politikë sociale në Bruksel

Brisel 14.03.201714.03.2017. - Sot në Bruksel u mbajt Nënkomiteti i 13-të për inovacione, shoqëri informatike dhe politikë sociale. Në kuadër të Nënkomitetit u prezantuan aktivitetet e Agjencisë për shërbime mediatike...

Më shumë...  
Agjencia dënon sulmin ndaj ekipit të gazetarëve të TV 24 Vesti

Shkup,11.03.2017 - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon sulmin e djeshëm ndaj ekipit të gazetarëve...

Më shumë...  
Njoftimi i Prokurorisë publike themelore në lidhje me kërkesën për veprim kundër TV Sitel për nxitjen dhe përhapjen e diskriminimit, mostolerancës dhe urrejtjes

Shkup, 03.03.2017 - Prokuroria publike themelore dorëzoi njoftim deri te Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, në lidhje me kërkesën për veprim kundër SHTR Sitel...

Më shumë...  
<< Fillo < Para 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetri > Fund >>

Faqe 3 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski