header logo al

  • kush jemi ne 1
  • Albanski 18
  • Server sala
  • Server sala 1
  • 55

Radiodifuzeri AL

OJEKM AL

Pecateni mediumi AL

02.07.2009-Këshilli i Radiodifuzionit i dha leje pune Radios studentore jofitimprurëse në Shtip

SHKUP, 2 korrik – Në një ceremoni solemne, që u mbajt në universitetin “Goce Dellçev” në Shtip, kryetari i Këshillit të Radio...

Më shumë...  
Drejtor i Agjencisë

Me rizgjedhjen e anëtarëve të ri të Këshillit të Agjencisë, në pajtueshmëri me Ligjin për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, Kryetari aktual i Këshillit të radiodifuzionit, e ushtron detyrën e Drejtorit të Agjencisë.

Anëtarët e Këshillit të Agjencisaë u zgjodhën në seancën e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, më datë 2 qershor 2014.

Drejtor i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele është Dr. Zoran Trajçevski.


Në mars 2013, Zotëri Trajçevski u emërua me titullin doktor i shkencave të ekonomisë, në fakultetin e  Akademisë Ekonomike, Novi-Sad, Serbi.Doktaratuën e mbrojti me tezë "Liberalizimi i tregut të komunikimeve elektronike dhe menaxhimi i kompanive". Ai ështëmagjistër i Shkenacave makinerike dhe i efikasitetit energjetik dhe magjistër i shkencave ekonomike. 

Zotëri Trajçevski është drejtor i mëparshëm  i Agjensisë për komunikie elektronike dhe njohës i shkëlqyeshëm i legjislacionit të medias dhe komunikimeve elektronike.

Më shumë...  
30.04.2009- Njoftim për shtyp

Këshilli i radiodifuzionit sot mbajti konferencë për shtyp në të cilën morën pjesë anëtarët e rri të Këshillit. Anëtarët e ri të Këshillit të radiodifuzionit të Republikës së Maqedonisë...

Më shumë...  
23.04.2009г. СООПШТЕНИЕ
There is no translation available for this article..."
Më shumë...  
 
 
<< Fillo < Para 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Tjetri > Fund >>

Faqe 50 nga 50

STRATEGJIA AL 2018 2022

pretstavkaal

mediumskapismenostmk

odgovorispravkaalb

rodot-al

licasosetilnapoprecenost

furnizime publike

zakon-avmu-al

ZM-ALB

Strategija-albanski