Mbledhja nr. 42 – 29.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 42-të për më datë 29.12.2015 (e martë), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 41 – 25.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 41-të për më datë 25.12.2015 (e premte), me fillim në ora 13:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 40 – 18.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e 4-të për më datë 18.12.2015 (e premte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 38 – 01.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 38-të për më datë 01.12.2015 (e martë), me fillim në ora 15:30… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 37 – 24.11.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 37-të për më datë 24.11.2015 (e martë), me fillim në ora 15:30… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 36 – 16.11.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 36-të për më datë 16.11.2015 (e hënë), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 39 – 11.12.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 39-të për më datë 11.12.2015 (e premte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 35 – 11.11.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 35-të për më datë 11.11.2015 (e mërkurë), me fillim në ora 15:30… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 34 – 06.11.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e saj të 34-të më datë 06.11.2015 (e premte),me fillim në ora 12:00 Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 32 – 16.10.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e saj të 32-të më datë 16.10.2015 (e premte),me fillim në ora 12:00…. Agjencia për … […]Accessibility

Accessibility