image_pdfimage_print

Mbledhja nr. 5 – 05.02.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbledhjen e pestë e cakton për më datë 05.02.2016 (e premte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 2 – 14.01.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e parë e cakton për më datë 14.01.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00… … […]

Mbledhja nr.41 – 29.12.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 41-të për më datë 29.12.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00…. Agjencia për … […]

Mbledhja nr.40 – 22.12.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 40-të për më datë 22.12.2016 (e enjte), me fillim në ora 13:00…. Agjencia për … […]Accessibility

Accessibility