image_pdfimage_print

Më 28 mars me fillim në ora 12, Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele do të mbajë takimin e parë publik për vitin 2023.

Për më tepër informacione në banerin takimi publik.

Më 21 dhjetor Agejncia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e mbajti takimin e katërt publik për vitin 2022.

Më shumë inormacione për ngjarjen në banerin “Takim publik”

Seanca nr.10 – 13.03.2023

image_pdfimage_print

Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele seancën e 10-të e mbajti më datë 13.3.2023, e cila do të mbahet nëpërmjet lidhjes video konferencë me fillim në ora 14:30.

Mbështetje për marshin protestues për mbrojtjen e dinjitetit gazetaresk

image_pdfimage_print

 Shkup, 17 shkurt 2023 – Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele mbështet dhe iu bashkua marshit protestues të Sindikatës së pavarur të gazetarëve dhe Punonjësv të medias dhe Shoqatës së gazetarëve, që është shprehje e pakënaqësisë së gazetarëve për sulmet ndaj tyre dhe kushteve sociale dhe social-ekonomike në të cilat ata punojnë

Njoftim Publik

image_pdfimage_print

 Shkup, 17 shkurt 2023 – Delegacion nga Komiteti për Sistem Politik,Gjyqësor dhe Administatë të Malit të Zi sot ishte për vizitë pune në Agjencinë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele

Njoftim publik

image_pdfimage_print

Shkup, 14 shkurt 2023 – Në lidhje me fjalët e pahijshme të deputetit Dimitar Apasiev drejtuar gazetarit Ljupço Zllatev në rrjetin social „Facebook“, Аgjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele thekson se bartësit e funksioneve publike duhet të tregojnë nivelin më të lartë të respektit për profesionin e gazetarit dhe të dinjitetit të punojnësve të medias

line


Accessibility

Accessibility