Mbledhja nr.25 – 30.06.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 25-të për më datë 30.06.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 5 – 05.02.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbledhjen e pestë e cakton për më datë 05.02.2016 (e premte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 2 – 14.01.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e parë e cakton për më datë 14.01.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00… … […]

Mbledhja nr.41 – 29.12.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 41-të për më datë 29.12.2016 (e enjte), me fillim në ora 14:00…. Agjencia për … […]

Mbledhja nr.40 – 22.12.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 40-të për më datë 22.12.2016 (e enjte), me fillim në ora 13:00…. Agjencia për … […]

Mbledhja nr.39 – 01.12.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 39-të për më datë 01.12.2016 (e enjte), me fillim në ora 12:00…. Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 38 – 15.11.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 38-të për më datë 15.11.2016 (e martë), me fillim në ora 16:00…. Agjencia për … […]

Mbledhja nr. 37 – 08.11.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 37-të për më datë 08.11.2016… Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton … […]

Mbledhja nr.36 – 28.10.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 36-të për më datë 28.10.2016 (e premte), me fillim në ora 12:00… Agjencia për … […]

Mbledhja nr.34 – 07.10.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, e cakton mbledhjen e 34-të për më datë 07.10.2016 (e premte), me fillim në ora 13:00… Agjencia për … […]Accessibility

Accessibility