Mbledhja nr. 30 – 30.09.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e cakton mbledhjen e saj të 30-të më datë 30.09.2015 (e mërkurë), me fillim në ora 14:00. Agjencia … […]

Mbledhja nr. 29 – 17.09.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 29-të e cakton më datë 17.09.2015 (e enjte), me fillin në ora 14:00 Agjencia për shërbime … […]

Mbledhja nr. 28 – 10.09.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 28-të e cakton më datë 10.09.2015 (e enjte), me fillin në ora 16:00 Agjencia për shërbime … […]

Mbledhja nr. 27- 02.09.2015

 Shkup, 01.09.2015– Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, mbledhjen e 27-të të Këshillit të Agjencisë e cakton më datë 02.09.2015, në ora 14:00….     … […]

Mbledhja nr. 25 – 20.08.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 25-të e cakton më datë 20.08.2015 (e enjte), me fillin në ora 14:00. Agjencia për shërbime … […]

Mbledhja nr. 23 – 06.07.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 23-të e cakton më datë 06.07.2015 (e hënë), me fillin në ora 14:00… Agjencia për shërbime … […]

Mbledhja nr. 22 – 25.06.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 22-të e cakton më datë 25.06.2015 (e enjte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për shërbime … […]

Mbledhja nr. 20 – 04.06.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 20-të e cakton më datë 04.06.2015 (e enjte), me fillim në ora 14:00. Rendi i ditës … […]

Mbledhja nr. 19 – 27.05.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 19-të e cakton për 27.05.2015 (e enjte), me fillim në ora 14:00… Agjencia për shërbime mediatike … […]

Mbledhja nr. 18 – 21.05.2015

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele mbledhjen e 18-të e cakton për 21.05.2015 (e enjte), me fillim në ora 13:00…. Agjencia për shërbime mediatike … […]Accessibility

Accessibility