Печатени медиуми кои не се издаваат повеќе во печат (избришани од Регистарот на печатени медиуми)

Печатени медиуми кои не се издаваат повеќе во печат (избришани од Регистарот на печатени медиуми)

ИЗВЕШТАИ – ИЗРЕЧЕНИ МЕРКИ

„Дневник” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Утрински весник“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Вест“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Македонски спорт“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Независен“ – ИНДЕПЕНДЕНТ БАЛКАН ЊУС АГЕНСИ ДОО Скопје

„Теа Модерна“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Република“ – издавач ПРВА РЕПУБЛИКА ДООЕЛ Скопје

„Коза ностра” – издавач ЛИБРО ЛИБЕРО ДООЕЛ Скопје

„Заман” – издавач ЗАМАН ДООЕЛ Скопје

„Свет“ – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„GTA” издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„ФИЛМ +” – издавач ИЛИ-ИЛИ Ненад и Игор ДОО-Скопје

„Храна и вино” – издавач МЕД ФОКУС ТРЕЈД ДООЕЛ увоз извоз Скопје

„Направи сам” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Играј” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Мајка и бебе“ – издавач ГАЛА МЕДИЈА ДООЕЛ Скопје

„Гала Медиа“ – издавач Гала Медија ДООЕЛ Скопје

Живот на дланка“ – издавач ГАЛА МЕДИЈА ДООЕЛ Скопје

„Испрати рецепт” – издавач КОЛОР МЕДИА ДОО Скопје

„Unique” – издавач ГЛОБАЛ МЕДИА ДООЕЛ Скопје

„Auto Focus“ – издавач ГЛОБАЛ МЕДИА ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

„Мини Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe

„Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe

„Мини Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe – албански јазик

„Либи“ – издавач АРС ЛАМИНА ДОО Скопјe – албански јазик

„Story“ – издавач КОЛОР МЕДИА ПЛУС ДОО Скопје

„Леона“ – издавач ТИА МАЛИБУ

„Бабина кујна“ издавач КОЛОРМЕДИА ДОО Скопје

„Теа кидс” – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Спорт бокс“ – издавач МЕДИА ПРИНТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје

„Home Style“ – издавач КОЛОР МЕДИА ПЛУС ДОО Скопје

„Мој дом” – издавач НАМ ПРЕС ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

„Лековити билки“ – издавач КОЛОР МЕДИА ДООЕЛ Скопје

„Хроно готвач“ – издавач КОЛОР МЕДИА ПЛУС ДОО Скопје

„Спорт ком.мк“ – издавач СПОРТ МЕДИА ПРЕСС ДООЕЛ Скопје

„Заман Шќип“ – издавач ДПУТ ЗАМАН ДООЕЛ Скопје

„Торти и колачи“ – издавач КОЛОР МЕДИА ДООЕЛ СкопјеAccessibility

Accessibility